woensdag 14 mei 2014

moederdag kaarten

Voor moederdag heb ik natuurlijk ook kaarten gemaakt zoals elk jaar.


Deze kaart in een doosje heb ik voor mijn schoonmoeder gemaakt. En ze ruiken ook nog echt! De harten van de bloemen heb ik met versamark inkt gestempeld en ge-embossed met vanille embossingpoeder. Helaas is dat niet meer verkrijgbaar bij Stampin' Up!
Ik heb 2 soorten bloemen met de bijbehorende ponsen gebruikt: 
De kleine bloemen: petite petals (133155) met de petite petals punch (133322) 
De grote bloemen: mixed bunch (125537) met de blossom punch (125603)
"voor de liefste moeder" komt uit de set: sentimenten (134966)
Ik heb een stans voor de blaadjes gebruikt: little leaves sizzlits(114511)

Omdat de kaart te groot was voo een normale enveloppe, heb ik van een stuk designpapier een grotere envelop gemaakt, natuurlijk met het envelop punch board! Deze kaart heb ik voor mijn eigen moeder gemaakt (hij is gelift van een kaart op pinterest, ik weet alleen niet meer waar ik die gevonden heb, dus ik kan helaas geen credits geven aan de ontwerper...)  
coastal cabana cardstock en de stampin'markers in de kleuren coastal cabana, pool party en bermuda bay. De witte bloemen zijn gekleurd met de white stampin'chalk marker (132133)
De prachtige bloemen stempels komen uit de set: so very grateful (133053). Deze heb ik met versamark inkt  gestempeld en daarna met wit embossingpoeder ge-embossed.


Ook Bibi heeft een kaart voor oma Ella gemaakt. Zij heeft gestempeld met de petite flowers in verschillende kleuren op de achtergrond.
Op een strookje vellum heb ik de tekst met versamark inkt gestempeld en daarna met early espresso embossingpoeder geembossed. Een gepomste petite petal ernaast met een pareltje als hartje.

De beide oma's waren heel blij met de kaarten.Geen opmerkingen:

Een reactie posten